Cum a avut loc prezentarea noului proiect Eldorado Terra - OASIS

Standard Post

Evenimentul, prezentat de îndrăgitul prezentator de televiziune din Rusia Andrei Malahov, a adunat peste 500 de invitaţi printre care vedete moldovenești, oameni de afaceri şi de succes ai țării, care s-au distrat pe cinste pe toată durata serii.

Oasis este un proiect ambițios Eldorado Terra, care combină toate avantajele unei vieți de calitate. Acesta este un complex rezidential unic in centrul raionului Râșcani. Aici aveţi tot pentru plăcerea dumneavoastră de zi cu zi și confort: SPA, piscină, zonă de fitness Aquaterra, gradiniţa Star Kids, un restaurant cu o vedere incredibilă a orașului.

Complex rezidențial «OASIS», creată cu participarea activă a celebrului arhitect ucrainean Iuri Belikov, nu lasa pe nimeni indiferent, și a stârnit un mare interes în rândul tuturor participanților la prezentare.

Evenimentul a avut loc în formatul emisiunii „Пусть Говорят“, unde oaspeții au devinit participanți la discuție. Cei care sînt în căutarea casei visurilor lor trebuie să ştie că achiziţionînd un apartament în OASIS nu procuraţi doar metri pătrați, ci un nou standard de viață, plin de stil și libertate.